naambordje liedjeswebsite in de overtuinIn de Overtuin

De website waar muziek in zit ! 
 
plaatje holowaty muziekinstrumenten nederlandse songteksten popliedjes luisterliedjes
 
 
plaatje frans hals luit nederlandse volksliedjes
 
 
plaatje icoontje met icoontjes nederlandse kinderliedjes
 
 
 Gastenboek liedjeswebsite In de Overtuin

♫    Vraag en antwoord    ♫

Home        Gastenboek
Onderwerp: Cd'tje uitgebracht
(19 mei 2017)


Beste Marijke en Rozemarijn,

Wat hebben jullie een mooie website! Toen ik jullie website bekeek, vroeg ik me af: zou er iets van onze kinderliedjes op kunnen staan? Sluit dat aan?

Ik heb samen met mijn vrouw een kinderliedjes cd uitgebracht. De cd heet Een hele mooie dag. Hier is van elk lied een fragment te horen: gitaarleraarbart.nl/muziek.

Het lijkt ons heel mooi als onze liedjes gaan leven, zoals ook de oude kinderliedjes nog altijd leven doordat ze nog altijd gezongen worden. Ik heb van sommige liedjes ook bladmuziek, maar nog niet van allemaal.

Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn, en of jullie met de website ook open staan voor nieuwe kinderliedjes uit 2017.

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes, Bart.

Antwoord     (20 mei 2017)


Dag Bart,

Wat leuk dat je zo creatief bezig bent met muziek maken. Ik begrijp dat je de liedjes een ruimere verspreiding wil geven.

Onze website is daarvoor helaas niet geschikt. Het is een verzameling van alle liedjes die in onze familie werden of worden gezongen, vanaf de jeugd van mijn moeder (Marijke) - het is in de kern dus een heel persoonlijke website. Nu ook alle kleinkinderen (mijn neefjes en nichtjes) tieners of ouder zijn, voegen wij geen nieuwe liedjes meer toe.

Ik zal wel je berichtje, met de link naar je website, aan mijn gastenboek toevoegen, zogauw ik die weer update. Staat in ieder geval je link weer ergens vermeld.

Veel succes met je gitaarlessen en je cd's!

Met vriendelijke groet, ook namens Marijke,

Rozemarijn.

Kinderliedjes  (kinderliedjes.overtuin.net)

   
Home                 Gastenboek